Den perfekte dugnadskaken

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Den perfekte dugnadskaken

En kake som er god på smak, som er en vinner hos både små og store, som gir nok kake til alle og som du enkelt kan bestille for henting i KIWI-butikken din. Bakehusets langpannekaker redder dugnaden!

I en hektisk hverdag med skole, jobb, aktiviteter og alt imellom, er det ikke alltid lett å få tiden til å strekke til. Vi har alle vært der, den plutselige dugnaden i gata, bursdagen som kom så brått på, eller lovnaden om å bake kake til barnehagen eller kollegaene.

Bakehusets konditorer elsker å bake. Om det er store eller små kaker, kake til den lille sammenkomsten eller det store bryllupet. Det er kvalitet og smak som står i fokus. Du kjenner det på smaken i de gode, norske, naturlige råvarene - og konditorens omtanke. Kjærligheten for faget og de ekte, gode smakene. Så når du trenger en god og enkel løsning - og kake til dugnaden, er vi der for deg. Alle Bakehusets kaker bakes på et av våre konditorier fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge.

Her er to langpannekaker som passer perfekt til dugnaden. Begge kakene kommer i en praktisk kakeeske som er lett å ta frakte med seg.

Langpannekake sjokolade:

Den perfekte dugnadskaken_sjokolade.JPG

En saftig sjokoladekake med sjokoladekrem og dekorativ stjernestrøssel. En 30bits kake som gir nok kake til hele selskapet! Velg butikk og bestill ->

Tips! Kaken smaker best og blir mest saftig når den oppbevares i romtemperatur.

Langpannekake gulrot:

Den perfekte dugnadskaken_gulrot.JPG

En saftig gulrotkake med ostekrem og oransje sjokoladepynt. En 30bits kake som gir nok kake til hele selskapet! Velg butikk og bestill ->

Relevante artikler