Kaker laget med godt håndverk – og kjærlighet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Kaker laget med godt håndverk – og kjærlighet

Bak hver eneste kake og smak står en stolt konditor. Håndverk, kvalitet og gode råvarer står like støtt i Bakehuset som det gjorde for nesten 270 år siden.

I Bakehusets konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge, bakes hver dag kaker til markeringer som bursdager, sammenkomster og jubileer. Kaker som passer til enhver anledning - som du kan bestille på raskekaker.no til din KIWI-butikk. Raske kaker gjør det enkelt for deg, fordi Bakehuset vet at det krever både tid og planlegging for å bake gode kaker.

Kaker laget med godt håndverk – og kjærlighet_.jpg

Kvalitetskaker er resultatet av godt håndverk. Når Bakehusets konditorer legger siste hånd på verket, ligger timer med arbeid bak hver eneste kake, - akkurat dét er det mye stolthet og glede i. Du kjenner det på smaken i de gode råvarene - og konditorens omtanke. Kjærligheten for faget og de ekte, gode smakene.

Kaker laget med godt håndverk – og kjærlighet_støtte.jpg

Historien er viktig, den er en påminnelse om alt arbeidet som er lagt ned gjennom flere generasjoner. Det startet i Bergen 8. mai 1753. Da åpnet Hans Kleinow Martens dørene til den gamle bakerigården han fikk av sin far, den tyske Mesterbakeren Detlef Martens. Han gjorde umiddelbar suksess med sine kaker og brød. Siden slo familiebedriften seg sammen med andre kakebakebedrifter i Oslo, Trondheim, Molde, Nordfjordeid, Haugesund, Bryne, Lillesand, Larvik, Brummundal, Bakemester Klausen i Krokstadelva og Gol bakeri. Til sammen er de nå det vi kaller familien Bakehuset.

Kaker laget med godt håndverk – og kjærlighet5.jpg

Bakehuset har tatt historien med seg inn i dagens kaker. Konditorene henter frem oppskrifter fra nærmere 270 år, og lager kaker og konditorvarer til alle anledninger, bakt av engasjerte og dyktige konditorer.

Relevante artikler